Votació del projecte zona d’aparcament

Benvolguts veïns i veïnes,

Us informem que avui dia 20 de desembre de 2018, a les divuit hores (18:00h) hi ha convocat un Ple de l’Ajuntament on, en el punt número 19 de l’ordre del dia, es tornarà a votar el projecte de fer una zona d’aparcament, amb més de 300 places, a l’antic camp de futbol d’El Far. Creiem que aquest és un gran projecte de millora per el nostre barri. El passat dijous 2 d’agost d’aquest mateix any va ser tombat però, ara, torna a estar sobre la taula.

Així doncs, bona part de veïns i comerciants del barri de la plaça de l’estació expressem ara l’esperança per a que aquest projecte tiri endavant ja que, com hem dit en anteriors ocasions, per a nosaltres, no és només una manera de cubrir la falta d’aparcament de la ciutat i evitar el trànsit rodat sinó que és una fantàstica oportunitat per millorar un espai completament degradat i ajudar així a dignificar els carrers El Far i Progrés.

Per aquesta raó demanem l’assistència a tots aquells veïns, veïnes i comerciants que creguin que aquest projecte és una gran oportunitat de millora per al nostre barri. Formant una bona pinya farem força perquè aquest no sigui només un projecte sinó que aviat es converteix en una realitat.

*L’hora aproximada prevista per a tractar aquest tema serà les 19h.

Cordialment Junta directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *