Tots pel Museu del Circ

Tots pel Museo del CircDes de AViC, l’Associació de la Plaça de l’estació de Figueres, donem suport a la creació del Museu Europeu del Circ a Figueres que proposa l’Ajuntament de Figueres i Circus Arts Foundation.

Els creadors del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, el qual atreu cada any més de 30 mil espectadors i genera un retorn econòmic a la ciutat de més de 1,2 milions d’euros en tan sols 5 dies, avalen aquest projecte.

El projecte suposaria poder agrupar, conservar, estudiar i difondre la rica documentació sobre l’espectacle circense a Europa, a més de nombrosos beneficis turístics, econòmics, culturals, educatius i urbanístics per a la ciutat. El projecte inclou una carpa per espectacles en viu.

La creació de l’únic Museu del Circ d’Europa seria un pas important en la transformació cultural, comercial i turística d’una Figueres que avui necessita més que mai afegir atractius de rellevància mundial per captar nous fluxos i generar nous itineraris per no perdre posicions en la competitivitat actual de les grans ciutats per atraure visitants que generin riquesa al nostre territori.

AViC i Genís Matabosch
AViC i Genís Matabosch

Avui hem pogut parlar amb Genís Matabosch, director del Festival Internacional del Circ i president de Circus Arts Foundation.

“El museu és un projecte meditat durant 20 anys, madur, que gaudeix de moltíssims suports…”

Posseeix la major col·lecció espanyola de documentació circense i una de les principals d’Europa on milers de peces repassen la història de les arts circenses des de els seus orígens fins als nostres dies.

Podeu donar suport al projecte amb la vostra signatura des d’aquest enllaç: Tots pel Museo del Circ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *