Concurs musical

Concurs musical Joan Trayter
Concurs musical Joan Trayter

L’Associació de Veïns i Comerciants de la plaça de l’Estació de Figueres (AViC) i Music Lan Studios impulsen el concurs musical Joan Trayter obert a joves i grups de Catalunya, en especial empordanesos, amb l’objectiu de dinamitzar la zona de la ciutat a la qual representa.

Aquest concurs està obert a tots els grups o solistes de música, independentment dels seus estils, adreçat especialment al jovent, tot i que pot participar qualsevol persona, amb la condició de ser novells, a celebrar-se el mes de Setembre a la Plaça de l’Estació de Figueres.

Comptarà amb un jurat format per periodistes musicals, tècnics de so, promotors i col · laboradors de concerts, i membres de l’organització del concert, el qual valorarà l’originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical.

Tots els grups o solistes finalistes rebran les compensacions i premis previstos per l’organització per cada edició del concurs, entre els quals destaquen material de musica de la botiga Grup Vivaldi de Figueres, la gravació i mescla d’un EP als estudis Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós, la actuació en el marc de l’Embarraca’t de les Fires de la Santa Creu, la actuació en el marc del Festival Acústica.

Per participar cal llegir les bases del concurs i omplir un formulari de registre amb les dades que es demanen i les propostes musicals amb les que es vol participar.

Aqueste es la programació 2017

Próximament la programació 2018

Guanyador de l’actuació al Festival Acústica 2016 LA BAMBULA

Ajuntament Concurs Musical
Aquesta iniciativa desenvolupada conjuntament entre l’Associació de Veïns Plaça de l’Estació de Figueres (AViC) i Music Lan Studios compta amb el suport de l’Ajuntament de Figueres.

Organitzador:
avic
Col · laboradors del concurs:
Ajuntament de Figueresmusiclanacusticaembarracat Perspective Events

4 comentaris a “Concurs musical

 • 25 maig, 2017 a les 10:21 pm
  Enllaç permanent

  Hola!!! em sembla molt interesant el concurs de música! em podeu dir quin dia de juliol es celebra si us plau????!!!!

  Gracies!

  C.

  Respondre
   • 26 maig, 2017 a les 12:31 pm
    Enllaç permanent

    Hola Camino, com ja has vist a les bases es celebra el dissabte 8 de juliol on els 5 finalistes triats entre tots els registrats han d’actuar en directe i un jurat haurà de triar a 3 guanyadors.
    Anima’t i participa !!!

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *